Skip links

Diversitet, respekt og bæredygtighed

RepMyBike er en del af Copenhagen Bicycles, en familievirksomhed, der har eksisteret siden 2002. Vores vigtigste kerneværdier er diversitet og respekt, og vi fokuserer på social og miljømæssig bæredygtighed.

Copenhagen Bicycles har Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst, og vi er blandt andet certificeret cykelhandlere hos Danske Cykelhandlere, er certificeret bæredygtige hos GoGreen, har Arbejdstilsynets grønne smiley og har modtaget Københavns Erhvervspris i 2018. Vi er med i Regnbuealliancen og officiel sponsor af World Pride og Eurogames.

rewards
Læs om konceptet RepMyBike
Læs om Copenhagen Bicycles

Yael Bassan

Ejer, direktør og ildsjæl

Jeg hedder Yael Bassan og er cykeldirektøren. Jeg har virksomheden Copenhagen Bicycles, som RepMyBike er en del af. Jeg arvede Copenhagen Bicycles som 25-årig fra min far, da han pludselig gik bort. De sidste fem år har jeg knoklet og bygget forretningen op ud fra princippet om, at ordentlige arbejdsforhold, bæredygtighed og fairness er vejen frem. Jeg holder også foredrag og deltager i den offentlige debat, herunder i radioprogrammet Public Service på P1. Jeg har været medlem af Københavns Erhvervsråd og medvirker i Iværksætterhåndbogen – og så har jeg en forkærlighed for Twitter.

Jeg bor med min kæreste Thorbjörn og min hund Frida.
Du kan læse mere om mig her

Nu skal du møde mit team!

Mød teamet

monika

Monika

Butiksmanager

Monika er fra Litauen. For mange år siden var hun shopassistent, men hun syntes, der manglede en manager, så hun skabte jobbet for sig selv. Nu står hun for vores to butikker. Hun er også vores bookingafdeling og vil formentligt være den, der svarer på din mail og den, du møder i vores butik på Hovedbanegården.

Hun er gift med Rafal og mor til Maya.

Massimiliano

Massimiliano

Værkstedsansvarlig

Massimiliano er fra Italien. Han er perfektionist, dybt ansvarlig og et af de rareste mennesker, jeg kender. Han har på tre år arbejdet sig op til at blive værkstedsleder. Han elsker hurtige cykler, og så laver han en solid lasagne.

Han er gift med Johanne og far til Leonora og Viola – de vigtigste i hans liv.

Thomas

Thomas

Værkstedsansvarlig

Thomas er fra England. Jeg kender ingen mere perfektionistisk end ham. Han tager sit ansvar dybt alvorligt og skriver lange beskrivende sms’er til vores kunder om deres cykler. Han har på tre år arbejdet sig op til at blive værkstedsleder. Han er et kæmpe familiemenneske, og så elsker han hurtige cykler og tatoveringer.

Han er gift med Angiuk og far til Elliot, Ben og hunden Dexter.

Andrés

Andrés

Voksenlærling og ansvarlig

Andrés er fra Chile og et af de mest ambitiøse mennesker, jeg kender. Han arbejdede hos os for mange år siden, hvorefter han begyndte uddannelsen som cykelmekaniker for at kunne fikse cykler til perfektion. I mellemtiden er han kommet tilbage til os som lærling og har selvfølgelig sikret sig et job med stort ansvar hos os, når han er færdiguddannet. Han er vild med at rode med cykler, og så er hans familie hans ét og alt.

Han er top sjov og gift med Katrine, og så er han far til Dante og til en lille ny, der er på vej.

favicon

Vytautas

Mekaniker

Vytautas er fra Litauen og er vildt passioneret omkring ALT, der er teknisk. Han elsker cykler – både at arbejde med dem og at cykle på dem, og så bor han i et multikulturelt hjem, hvor de kan nå op på tre forskellige sprog på en enkelt samtale. Han er ekstremt rar og positiv, og så har han en finurlig humor, som jeg er ret pjattet med.

 

Han er gift med Virginija og er far til Leonardo og Alexander.

Ondrej

Ondrej

Mekaniker

Ondrej er fra Slovakiet og er formentligt den højeste, vi har i teamet. Han elsker cykler og al slags sport, og så kalder han sig selv en ægte cykelnørd. Ud over at reparere cykler studerer han marketing og har også en grad inden for logistik og management. Han har før stået i vores butik. Han elsker hunde har hunden Jimmy i Slovakiet.

Han er kærester med Viktoria.

Nitzan

Hjemmesidedesigner

Nitzan er fra Israel og er vores hjemmesidedesigner. Han står for kodningen og designet af RepMyBike. Til dagligt studerer han multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi. Udover at gå meget op i kodning, laver han egen musik og spiller guitar, og så er han vild med at surfe – særligt hvis det er godt vejr.

Han bor med sin danske kæreste Anna.

Pga. covid19 er vores butik midlertidigt lukket, men vi kan arrangere tid til udlevering af cykler - kontakt os.
Grundet covid19 er vi midlertidigt lukket, men vi kan arrangere tid til udlevering af cykler.